Netanyahu : “Dat de Palestina-activisten naar Syrië en Iran gaan”

Posted: April 23, 2012 in Israeli crimes against Palestina - Israëlische misdaden tegen Palestina - Преступления Израиля против Палестины

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft tijdens een ontmoeting met de Amerikaans-joodse senator Joe Lieberman gezegd dat de om de mensenrechten bezorgde activisten elders in het Midden-Oosten een kijkje moeten nemen, zo heeft de krant Jerusalem Post bericht.

“Waarom komen ze naar Israël, de enige echte democratie in het Midden-Oosten”, vroeg de extremistische premier zich af. “Als zij (de militanten) de zaak van de mensenrechten willen uitklaren, dan moeten ze naar Syrië gaan. Misschien zullen ze helpen het doden van duizenden onschuldigen te stoppen. Ze moeten naar Iran gaan en het stenigen van vrouwen stoppen. Zij moeten naar Gaza gaan en de praktijk stoppen om kinderen te gebruiken als menselijk schild voor terroristen die raketten op onze burgers afvuren”, zo citeerde de Post Netanyahu. Zij opmerkingen zijn zeer primitief en inhoudsloos.

Bibi vergeet te vermelden dat de ware terroristen zich in Israël bevinden Het Israëlisch leger vermoordt bijna dagelijks vrouwen en kinderen. Israël is de grootste nucleaire terreurstaat uit de regio.


“Nadat zij hun educatieve rondreis hebben gedaan, zouden zij naar Israël moeten komen. Dan kunnen wij met hen praten over wat zij hebben geleerd over het Midden-Oosten en wat het werkelijk is”, aldus de Israëlische premier.

Volgens de krant Haaretz zijn een Italiaanse en Franse actievoerder erin geslaagd voorbij de Israëlische veiligheid te glippen en toch in Bethlehem aan te komen. De Israëlische autoriteiten hielden 43 anderen tegen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s