Wordt Geert Wilders gek ? – ‘Tijd voor excuses Nederlandse houding Jodenvervolging’

Posted: January 8, 2012 in European ultra right wing supporting Israel - Europees extreemrechts steunt Israël

Gerrit Zalm en Els Borst vinden dat Nederland excuses zou moeten aanbieden voor de slappe houding van de regering in ballingschap ten opzichte van de Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog. Dat stellen de oud-ministers in het boek Judging the Netherlands van Manfred Gerstenfeld, weet De Pers.

De twee waren in 2000 betrokken bij de onderhandelingen over de compensatie van geroofde Joodse tegoeden. Hoe sommigen op hun beurt aan al die tegoeden kwamen, wordt doodgezwegen. De regering-Kok sprak toen wel een ‘spijtbetuiging’ uit over hoe de Joden ná de oorlog zijn behandeld.

Feit is dat de joden die wel in een kamp heb gezeten en dit overleefden, wel erg weinig van de door de Europese landen gestorte bedragen toekeren. Joodse lobbies stalen zowat alle gestorte bedragen die voor de overlevenden bedoeld waren. Meer hierover vindt u in het boek “de Holocaust Industrie” van de Amerikaans-joodse auteur en onderzoeker Norman Finkelstein. Bepaalde joodse lobbies haten de dappere man. De Waarheid kwetst ?

‘Ik zou er geen moeite mee hebben gehad om excuses daarvoor aan te bieden’, zegt het ruggengraatloze waterdier Zalm. Borst zou ‘zonder aarzeling excuses hebben aangeboden’. Ook voor ‘de houding van onze regering in oorlogstijd’. Volgens Borst ‘weten we nu dat de Jodenvervolging koningin Wilhelmina weinig bezighield’.

Belangrijk is het gegeven dat de “democratische Europese landen”, zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk en België, elk debat door geschiedkundigen verbiedt en zware straffen oplegt aan wie niet braafjes zwijgt. Interessant zou zijn dat eerst de fascistische wet op beperking van vrije meningsuiting zou teniet gedaan worden en dat men nadien een eerlijk debat over het verleden zou kunnen voeren.

Ook Israëlkontlikker Geert Wilders pleit voor een onderdanige ‘sorry’. De PVV wil dat de regering alsnog excuses aanbiedt voor de ‘passieve houding’ van de Nederlandse regering in ballingschap ten aanzien van de Holocaust ® in de Tweede Wereldoorlog, zo liet Wilders vanochtend weten. De idioot beseft niet dat voor excuses eerst een gesprek moet plaatsvinden. Dat komt ervan door dagelijks in de Israëlische Ambassade in Den Haag te vertoeven. Men wordt even gewetenloos als de Israëlische politici, die graag Palestijnse vrouwen en kinderen afslachten.

http://www.trouw.nl/tr/nl/4720/Jodendom/article/detail/3104486/2012/01/04/Tijd-voor-excuses-Nederlandse-houding-Jodenvervolging.dhtml

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s