Oekraïne heeft de ambassadeur van Israël op het matje geroepen over de verdwijning van een Palestijnse ingenieur in het Oost-Europese land. Dat meldde het Oekraïense ministerie van Buitenlandse Zaken.

Dirar Abu Sisi (24) verdween in de nacht van 18 op 19 februari uit een trein die tussen Kiev en Charkov reed. Zijn vrouw vertelde dat ze van treinpersoneel had gehoord dat hij was meegenomen door twee mannen die zich bekend maakten als agenten van de Oekraïense geheime dienst. Maar zijn familie denkt dat de Israëlische geheime dienst Mossad achter de vermissing zit.

De Oekraïense autoriteiten willen opheldering van Israël, dat wel al heeft laten weten dat Abu Sisi gevangen zit in Israël om te worden verhoord. Hij zou lid zijn van de Palestijnse vrijheidsbeweging Hamas.

De Mossad draait de hand er niet voor om illegale en onmenselijke acties in het buitenland te voeren. Moord, foltering  en ontvoeringen moeten blijkbaar kunnen. Waarom reageert Europa niet tegen de terreur van deze Aziatische terreurdienst ?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s