Rabbijn: “Seks met vijand is belangrijke goede daad”

Posted: October 4, 2010 in Uncategorized


Een Israëlische rabbijn heeft alle agentes van de buitenlandse geheime dienst Mossad zijn zegen gegeven voor seks met de vijand. In de joodse religieuze exegese kan dit als een belangrijke goede daad gelden, zo citeerde vandaag de krant Jediot Achronot rabbijn Ari Shvat.

Een vrijbrief voor ongeremd lichamelijk genot met goyims lijkt de zegen wel: de vrouwelijke lokvogel moet tussen de lakens kruipen met “gevaarlijke terroristen” en hen belangrijke informatie ontrukken die ofwel tot hun arrestatie ofwel tot versterking van de Israëlische veiligheid moet leiden.

Er zit nog een ander addertje onder het gras. Bij voorkeur moeten de lontjes van de terreurdeksels door een ongehuwd honingpotje gelokt worden. Maar in het geval de agente gehuwd is, moet haar echtgenoot zich laten scheiden. Dit omdat hij volgens de joodse religieuze wet dan bedrogen werd. Geen nood echter: daarna mag de ex-man weer opnieuw in de huwelijksboot stappen met zijn ex-eega. Hypocrisie ten top !


Rabbi Shvat putte voor zijn sermoen rijkelijk uit het Bijbelse vat. In het bijzonder verwijst Shvat naar de valse koningin Esther, die volgens de overlevering in de 5de eeuw voor Christus haar charmes tentoonspreidde voor de achter zijn pik aanlopende Perzische koning Xerxes I (Ahasveros), met het nobele doel de geplande moord op duizenden Perzen te laten doorgaan.

Of de regel ook voor mannelijke agenten geldt, werd niet expliciet vermeld. De studie van de rabbijn verscheen onder de titel ‘Verboden seks tot heil van de nationale veiligheid’.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s