“Immigratie” in Israël met 18% toegenomen

Posted: September 10, 2010 in Uncategorized

Foto : een joodse immigrant uit de VS krijgt de Israëlische vlag op de Ben Goerion luchthaven.

In Israël zijn er het afgelopen Joodse kalenderjaar zo’n 18.000 immigranten bijgekomen. Dat is een stijging met 18% ten opzichte van het vorige jaar. Dat blijkt uit een rapport van het Joods agentschap dat toeziet op immigratie van diaspora-joden.

Zo’n 7.340 immigranten komen uit ex-Sovjet-landen, 1.360 uit Zuid-Amerika en 1.320 uit Ethiopië. De overige immigranten komen grotendeels uit de Verenigde Staten, Canada, Australië en Europese landen.

Israël telt 7,6 miljoen inwoners, van wie driekwart joden en een vierde Arabieren. Onder de Arabieren zijn zo’n 270.000 Palestijnen die in Oost-Jeruzalem wonen. De oorspronkelijke Arabische bevolking werd in 1948 verdreven om de joodse staat te bouwen.

Alle immigranten zijn van joodse origine. Ben Goerion zei ooit : “We moeten de arabieren verdrijven om hun plaats in te nemen.” Tussen die 18% bevinden zich een aantal criminelen en oplichters waaronder toplui van het Russische Yukos. De moordenaar van Igor Talkov (4 November 1956 – 6 October 1991) vluchtte ook al ongehinderd naar Israël. Israël levert geen onderdanen uit, ook zijn het eerste klas bandieten.

Israël weigert om de rest van de wereld te importeren maar sommige Europees-joodse lobbies (zij niet alleen) pleiten wel voor Europese open grenzen. U mag zelf uitmaken wat het achterliggend plan is.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s